Rechtsgebieden: personen- en familierecht, huurrecht, algemeen verbintenissenrecht en strafrecht

Joni van Elk (1986) studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij is in 2011 afgestudeerd in de richtingen privaatrecht en strafrecht.

Joni is daarna enkele jaren werkzaam geweest als senior juridisch medewerker bij de rechtbank Midden-Nederland binnen de afdeling strafrecht. Zij gaf in deze functie juridische ondersteuning aan de rechterlijke macht en heeft daarbij uitgebreide kennis opgedaan in het strafrecht en de gang van zaken bij rechterlijke procedures. Sinds 2016 is Joni bij ons kantoor werkzaam en in januari 2017 is zij beëdigd als advocaat.

Tijdens haar studie is Joni daarnaast actief geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Utrecht, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Bij de kinderrechtswinkel gaf zij kinderen en jongeren juridisch advies over zaken in het familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Joni heeft dus een brede interesse in rechtsgebieden.

Joni voert een algemene praktijk en behandelt zaken op het gebied van het personen- en familierecht, huurrecht, algemeen verbintenissenrecht en strafrecht.

Terug naar overzicht Team